Post by bleedepatmine on Feb 24, 2022 11:10:51 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generátor kódů zlatý ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Miluji tuhle hru!!! Dohrál jsem jakoukoli úroveň a doufal jsem, že se RESETU do hry, abych mohl začít znovu!!!!! Přidejte prosím tlačítko Reset, abych mohl pokračovat ve hře!!!
Hra je zábavná, ale reklamy jsou přehnané. Nejnovější aktualizace umožnila delší reklamy, které nelze přeskočit. Je toho příliš mnoho vzhledem k tomu, že se to děje po každé úrovni.
Hra je velmi zábavná a opravdu mě baví ji hrát. Nicméně....Měl jsem mnoho příležitostí, kdy jsem mohl kliknout na tlačítko a sledovat videa pro další pohyby (na začátku úrovně) nebo sledovat mince zdarma, ale tlačítko nefunguje. Na hratelnost to sice nemá žádný vliv, ale přál bych si, aby barvy byly o něco jasnější. Kromě toho je to skvělá hra.
To, co se mi na této hře opravdu líbí, je, že zde nejsou žádné náznaky, které na vás neustále blikají, tyto druhy her vám ani nedávají šanci myslet sami za sebe. Nemohl jsem přijmout reklamy, takže jsem hru nakonec koupil. Zatím jsem s tím spokojený.
Jewel Blast : Temple Geduldsspiele ywh
Jewel Blast : Temple Teka-teki wuvf
Super relax! Bez ztrát nebo dokupování životů.
nainstalovali aktualizaci dnes ráno a od té doby nelze hru otevřít. odinstalován a znovu nainstalován, ale hra se stále neotevře. pokud se to někdy stane, ztratím vše, čeho jsem do této chvíle dosáhl. mizerný způsob, jak spustit aplikaci
Jakmile dokončíte úroveň 3krát za sebou bez selhání mise, neumožní vám to získat 3 hvězdičky, abyste si mohli vyzvednout svou cenu a jít dál. Uvízl jsem na úrovni 8xx a dokončil jsem MNOHOkrát za sebou, aniž bych misi nezklamal, a to mě udržuje na 1 hvězdě. Tak frustrující.
Skvělý zabiják času se slušnou grafikou. Má spoustu reklam, ale pořád je to dobrá hra. Přál bych si, aby existoval způsob, jak sledovat 1 celou reklamu a poté být hodinu bez reklam.
hra je zábavná, ale celou hru jsem dohrál asi za týden. chce to více úrovní.
Po opětovném stažení aplikace do nového telefonu bych dostal 5 hvězdiček, kdybych nemusel začínat od začátku. Neexistoval způsob, jak přenést pokrok.
Hry zdarma byly příliš krátké. Dokud hra nedokončí úroveň 1300 nebo se tam prostě zastaví, musíte zaplatit, abyste mohli pokračovat ve hře další fáze??? Zkouším to pár dní a zdá se, že nic nefunguje ..??
Konečně jsem našel hru, která nebere všechny vaše zdroje, než dosáhnete úrovně, kdy si teprve začínáte užívat a zjišťujete, k čemu vaše zdroje jsou. DĚKUJU
Chvíli jsem hrál. Dobré pro rozptýlení, ale modrozelené rozptýlení bych teď všechny otravné přidává. jsem hotov
Začala dobře, ale od úrovně 250 hra buď přejde na Google Play, nebo se vypne Přestane vám dávat vaše bonusy, hraní trvalo věčnost, takže na úrovni 364 jsem to vzdal Zdá se, že problém je s hrami SuperBox Opravte své hry Rád bych dokončit do konce jen jednou
Příliš mnoho reklamy. Musíte být trpělivým hráčem. Jinak je hra zábavná.
Příliš mnoho reklam, už vás unavuje vidět nějaké video na všech úrovních. Co takhle video archivované každou 10. úroveň.
Guerra di Troia: L’ascesa della leggenda Sparta Strategia rzxp
Zábavná hra, ale reklamy se vymykají kontrole. Vynucování reklam, které se nezavřou, dokud na ně nekliknu? Okamžitá odinstalace. Zejména reklamy na toho nechutného rasistu prezidenta v bílém domě.
Bylo skvělé až do poslední aktualizace. Bez zamrznutí už nelze pokračovat, reklamy jsou nyní častější a delší. Opravte problémy.
Návyková a zábavná hra. Jednou jsem hrál celou cestu. Teď to hraju znovu. Doufejme, že v době, kdy to zvládnu, budou přidány další úrovně
Úžasná, jediná hra, která je dlouhodobě zábavná. Dal jsem to na všechna svá zařízení. Na jednom zařízení jsem se dostal na 350 úrovní a stále je to zábava.
Zábavné, mohl by mít lepší návod. Jako hraní, zatím žádné chyby!!
Oblíbená hra všech dob!! Prostě NENÁVIDEJTE svůj výběr reklam. Nejhorší jsou ty co se stáčejí do krajiny!!!!!!!! Tito a někteří další mají v ZAKALÉM rohu telefonu velmi malé, nepatrné x, které je VELMI frustrující na dotyk, aniž byste spustili stránku „instalace“.
Jewel Blast : Temple Puzzle trch
Toto je opravdu zábavná hra, ale pokud neutratíte spoustu peněz, strávíte více času sledováním reklam než hraním hry. Toto bude neuspokojivá funkce, která mě nakonec vyčerpá a přinutí mě ji smazat.
To je tak zábavné a vzrušující, jak si krátit minuty na schůzkách a jen čekat. Milujte barvy a drahokamy. Oceňte tedy reklamu zhuštěnou do konce her.
寶石點消 : 神殿 解謎 ojm
Hra je skvělá. Jediný problém je, že ukazujete stejnou zatracenou reklamu 20krát za sebou (toon blast), a to mě opravdu začíná dráždit. Ale tato hra (Jewel Blast) má příliš mnoho zatracených reklam. Některé až 45 minut. U druhé hry (Jewel Hunt) se vám reklamy zobrazují pouze v případě, že chcete něco extra. Ale v této hře uvidíte jednu na každé úrovni. Opravte to, nebo přijdete o spoustu hráčů. Chtěli bychom více hrát, méně sledovat reklamy.
Je hezké mít hru, která není tak rychlá, aby bylo těžké ji hrát, ale přesto se vyvíjí, aby byla náročná.
Milujte hru. Kéž by to zamrzlo a nenechalo mě hrát dál. Byl jsem dobře na úrovni 600, nyní začínám znovu. Pokud to udělá znovu, odinstaluji nadobro
Miluji tuto rychlou hru, žádné životy ke ztrátě, jen několik pohybů, které se snáze ovládají.
Zábavná hra se však zablokuje a musíte hru zavřít a poté ji otevřít. Udržuje vaše místo ve hře.
je to zábavná hra, ale přeji si, aby vám po hře dali více mincí, sleduji videa, abych získal více bonusových bodů, ale přeji si, abychom získali více, až dokončíme hru, kterou jsme vyhráli
Příliš mnoho reklam. kdyby nebylo tolik reklam, byla by to skvělá hra. Odinstalovat. nudný!!!
málo kol
Hrál jsem hru předtím a stále zamrzala, takže jsem ji odinstaloval. Byla to ta nejpříjemnější hra, jakou jsem kdy hrál. Přeinstaloval jsem to a znovu to zamrzlo na 209. Zkusil to znovu a zamrzlo to na 89
Proč vaše hry končí? Na mém telefonu a iPadu se buď nenačtou, nebo se zastaví uprostřed. Jsem docela frustrovaný a s největší pravděpodobností vynahradím místo jiným hrám. To je škoda, protože miluji vaše hry.