Post by bleedepatmine on Feb 24, 2022 11:13:57 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu limitsiz qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu bəyənirəm ☺ amma başqa oyunlardan daha sürətli yüklənmir
말하는 고양이 토킹진저 2 엔터테인먼트 tqqm
Çox gözəl deyil ama idarə edə bilər
Hey rəy yoxdu 😡
Merhaba ben türküm xoşuma çox geldi. TEŞEKKÜR EDERİM!👏👏👏hoşça qalın.
Elədə yaxşl deyil 5 ulduz düşmür
oyunu bəyənirəm
Bu daha pisdir. Bir dəfə yemək verə bilərsiniz. Sonra onu almalısan. Kaş ki, bu oyun ixtiraçısını parçalara ayıra bildim. Mən sizə xəbərdarlıq edirəm ki, bu cəfəngiyyatı yükləməyin. Bunun üçün əziyyət çəkəcəksən. Vaxtınızı və internetinizi boşa xərcləyir. Nifrət edirəm 😡😡😡😡😡👺
Pis çox çox pis
Bu sadəcə heyrətamiz bir oyundur. Bu oyunu sevirəm.
Bu qorxulu oyundur bu oyunu endirməyi ağlınıza belə gətirməyin. Dünən gecə saat 3-də oyandığımda onun gözlərində bir şeyin olduğunu gördüm və sanki səni öldürəcəm mesajlar verməyə başladı, bu proqramı yükləməyin ürpertici olur👿
Daha çox reklam gəlməməlidir
Çoxlu reklam var, amma gözəl 😎😎👌👌👍👍
Yeniləmə, yükləmə və yenidən başlatma çox vaxt aparır və bu gülüncdür.😒😒😡😡
Yaxşı, əmim oğlu mənə dedi ki, səni real həyatda izləyirlər, bu da çox qorxuncdur
Bottle Flip 3D ง่ายๆ rint
Bu oyun gözəldir, doğum tapmacası var
Əla oyundu👍👍👍
Bu oyun heyrətamizdir, mən onu sevirəm🤟❤️
pomba gibi
Talking Ginger 2 Забава spg
Danışan Zəncəfil
yaxsi oyundur
Gözəldir amma oyunları yükləməlisən uhhgg
Talking Ginger 2 تفریح ypt
Oyunuma icazə verdiyiniz üçün çox sağ olun 😍
qeşeng sube biraz gotu telafon dodrir
Mən onu sevirəm çox şirindi 😍
Bu əyləncəli və oynadığım ilk oyunlardan biri olan Tomla danışmağa bənzəyir, lakin zəncəfillə danışmaq çox darıxdırıcıdır.
Onun ən yaxşı oyunudur
bura ne yazacagimi bilmirem???
Talking Ginger 2 سرگرمی rbgz
Bu, həqiqətən də baş vermiş bir oyundur, zəncəfilin gözlərinin içərisində bir adam qaçıran və ya stalker var, mən onu quraşdıranda bir adamın oturub ekrana baxdığını gördüm, sonra orada bir şəkil və ya çərçivə gördüm, bu, sadəcə Kitty-ni necə döyməyi öyrədir və bu, uşaqlar üçün hazırlanmış bir oyun deyil lütfən bu oyunu quraşdırmayın
Çox narahatedici reklamlar amma gözəl oyundur
Əla oyundu yeməyimi bununla yeyirəm
Bu proqramı sevirəm, zəhmət olmasa onu yeniləyin ki, zəncəfilin söz xalatına sahib olması üçün çatışmayan yeganə şey var
Ürpertici oyun, məni xəstə edir, gözləri qırmızıya çevrilir, o qədər ürperticidir
cox bambili oyundu pisikin bambiligina xosum gelir
Çoxlu reklam. Danışan zəncəfildən çətinliklə istifadə edə bilərsiniz. Bir neçə saniyədən bir reklamlar açılır.
bütün danışan ev heyvanları arasında bir kişi var, bir qız heç vaxt tapılmadı, çünki Angela danışır, diqqətli ol və səhər 3: 00-da daha qorxuludur
bu proqramı silin!! məlumat qorxulu şeylərdir və o, e-poçt ünvanınızı, telefonunuzu və köhnə olduğunuzu və adınız söyləyir! !!! Sizi xəbərdar edirəm!!!!
Həqiqətən əyləncəli oyundur
hhhhh