(Android) Stylist Girl: Make Me Fabulous fırıldaqçı kodu sikkələri artırır
Feb 24, 2022 11:32:55 GMT 2
Post by bleedepatmine on Feb 24, 2022 11:32:55 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sikkələri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
quzel
Stylist Girl: Make Me Fabulous Alkalmi cvo
Oyunu sevirəm və 10 ulduz verərdim, amma mənim reytinqimi aşağı salan şeylər tam versiyanı oynaya bilməməyim və oyundakı hər şeyə daxil ola bilməməyimdir😕😯😧 .. Başqaları ilə söhbət etmək imkanınız olsaydı yaxşı olardı istəsən oyunçular!!
bu oyun həqiqətən əyləncə və moda üçün yaxşıdır, lakin o, həm də bəzi dəyişikliklərə və təkmilləşdirməyə ehtiyac duyur.
Şöbəyə daxil olan gerbli və şəhidlərimizə bu barədə məlumat verilmiş vətəndaşların müdafiəsi nazirliyin zədələnməsinə qarşı idarə vəzifəsində 77xx əsrin əvvəllərində azərbaycanda sosialist respublikasının bayrağı
🤔
Yaxşı kimi
Bu yaxşıdır, lakin bəzi kosmetika kilidlidir, oyun təkmilləşdirilməlidir və bütün kosmetik vasitələrin açıq olduğu daha yaxşı bir oyun olduğunu göstərirlər və bigface tərəfindən spa əlavə etməlidirlər
bu oyunu bəyənirəm amma hər şey kilidlidir ona görə də bu oyunu sevmirəm
Bu oyunda hər hansı bir paltar götürsəniz həmişə birinci olursunuz. hər dəfə birinci gələ bilsək, darıxdırıcıdır.
Dəhşətli. Oyunçuya hər dəfə saç modelini dəyişməyə icazə vermədiyiniz halda niyə saç üçün xal verirsiniz? Bundan əlavə, siz makiyaj üçün xal qazanırsınız və hər görünüş üçün nə qədər makiyaj edilə biləcəyi ilə bağlı seçiminiz yoxdur... ya göz layneri və ənlik, ya da tuş və dodaqlar (və oyun sizin üçün seçir). Paltarları satın almadan əvvəl modelin üzərində necə göründüyünü də görə bilməlisiniz. Və indiyə qədər oynadığım hər hansı oyundan ən çox reklam.
indi yükləyirəm bilmirəm yaxşı olarki😏
Məncə ən yaxşı oyundur. Və bu gün mən bu oyunu quraşdırıram. Və mən oynayacağam. Və bu oyun haqqında daha çox yazacağam, çünki oyunum tamamlandıqdan sonra oyun haqqında daha çox yazacağam. Çox sağ ol........
Oyun kiçik yerləri pul lazımdır bu pis olub 😕
Belə darıxdırıcı gema deyil su heç dodaq boyası deyil şalvar deyil şalvar
Mən çox gözəl oyun xoşlayıram və bütün paltarları sevirəm, zəhmət olmasa mobil məlumatlarınızdan reklam olmayacaq
Niyə bu oyunda hər şey ətəklər, ayaqqabılar və dodaq boyaları kimi real pulla olmalıdır! bu çox pisdir və bu oyunun dizaynı çox pisdir, niyə belədir!
Bu oyun çox əyləncəlidir. Və mən qıza stil verməyi və saçlarına mavi rənglər qoymağı çox sevirəm. Hətta mən də ona gözəl makiyaj etməyi sevirəm. Həm də onun üçün ən yaxşı geyimləri seçməyi sevirəm, çünki indi mən iş, məktəb və digər yerlərdə paltarlarımı geyinmirəm.
Bu yaxşıdır, amma oyunu dayandırıb reklamlar göstərməyə başlayanda nifrət edirəm.
Bubble Shooter Genies სხვადასხვა eeca
Oyun əla buna 5 ulduz yok 1000000000000000000000 ulduz grekli ben herkese tövsiye ediyorum
Bu oyunu bəyənirəm, amma reklamları bəyənmirəm, siz onları satın almasanız, ona əşyalarla geyindirə bilməzsiniz
Bu oyunu oynamayın, mənim uşağım məni dəli edir ki, bu çox darıxdırıcı oyun😲😠
Super oyun əla sözüm yoxdur daha bu oyuna dünyanın ən gözəl oyununda lazım olacaq👍
Mən həmişə uduzuram və bu koko oyunları həqiqətən bahadır. Siz pul və ya kreditlə gücləndiricilər almalısınız
Mence normaldir😶😶😶
NORMAL
Çox yaxşı oyundur, oynamaq əyləncəlidir və..... Nə olursa olsun, amma əyləncəlidir 😁😁
Bu oyunu sevirəm! Bu barədə dəyişdirəcəyim bir şey, eyni reklamların daha az əlavə edilməsi və ya daha az olmasıdır. Ancaq bundan başqa, bu oyun mükəmməldir və daha yaxşı olacağına əmin deyiləm. Bu, mənim fikrimcə, mütləq quraşdırmalı olduğunuz bir oyundur, onu ilk alanda mənə çox sevinc gətirdi! Və indi də mənə sevinc gətirməyə davam edir.
Oyunu gətirərdim amma reklam qəddar idi, hər dəfə saç rəngi ayaqqabı paltarı və ya köynəyi lazım olanda bir neçə reklamdan keçməli oldum məhsulu əldə etmək üçün 2 oynamalı oldum. məhsul. Tye adsnwore məni incitdi müdaxilə edilmədən oyunun hissini ala bilmədi. Bəlkə 24 saat icazə verin ki, ppl. oyunun hissini əldə edə bilsin. təşəkkürlər, amma yox.
Əlavələrə görə bu oyunu bəyənmirəm, amma hamınız yükləməlisiniz super stil onun heyrətləndiricidir!!! sağol
Əla oyundur amma qrafikası çox gözəldir🤢😱😰😱və onların burnu digər koko oyunları kimi kiçikdirsə çox böyükdür
Menim adım aysun eladır
Mən bu oyuna üç ulduz verirəm, çünki müştərini geyindirdiyim zaman o, həmişə uğursuz olur, baxmayaraq ki, o, ən yaxşı geyinən insandır, bu, həqiqətən ruhdan salır və çox bezdirir.
Mən bu oyunu sevirəm, çünki əslində stilist olmaq istəyirəm, amma səhvi var, ehtiyatlı olun, mənim 8 yaşım var və əyləncə axtarırsınızsa, bu oyunu əldə edin, lakin böyüksinizsə, onu başa düşməyin.
yaxşı oyun; lakin bunun çoxu tətbiqdaxili satınalmalardan asılıdır! bu, həqiqətən oyundan həzz almaqdan məhrum edir
La styliste – Embellis-moi Grand public goan
Stylist Girl: Make Me Fabulous Alkalmi qhte